haPPy....
20 October 2010



...he said,
he still love me....


Oyin happy
7:19 AM

0 comments


30 August 2010



xtau lh nape aku still xleh trima wanita itu
dia cm hipokrit


*jgn buruk sangka!*


Oyin happy
1:53 PM

0 comments


14 August 2010



dh masuh bln Ramadhan dh skang ni...
mula pose dh...
tp maaf kt mak abah sbb aku x dpt blk mase bln Ramadhan ni...
first mmg lh sbb malas nk naik bas...letih seh...
pastu ngan sgt byk keje skang ni..
giler byk...
ngan angkat brg brat2...pastu byk fikir lg...
blk umah pon ari2 lewat...
aku pon dh makin kuwus..
tido pon ingat keje hahahaaa

thanks R coz sudi kongsi rezki ngan kami...
wlaupun pendapatan kamu x seberapa..
tp kamu sanggup kongsi dua...
trima kasih byk2....
trima kasih jadik kwn susah sesama *senyum*

dia kata thanks n sedih...
tp dia xtau...
klau ikutkn mase blk aku xmau wat...
sbb serik ngan kesombongan mase aku dtg...
seb baik aku ni cpt pemaaf wakakaaaa...
dn aku paham kenapa ngan mereka...
tp xleh tuduh sesuka ati...
kn lihat dn dgr jer ngan dlm lg huhu...

che ah dh bersalin..
dpt baby gurl yg bernama Hani Najwa..
sweet kn nama dia hehe
n nora pn dh pregnant 2 bln...
makin ramai nk kna bg duit raye ni hahahaaa

aku tgk...tunang aku byk berubah...
aku sgt bersyukur...
cm dh bersedia jadi ketua umahtangga *wink*

pd kwn2...
aku x dpt join majlis buke pose...
maaf yer...
moga korang enjoy....

dpt adiah blender n microwave sbb dh pndai masak hehe
thanks wat mama nurul...


*everything should be made as simple as possible, but not simpler*


Oyin happy
4:03 PM

0 comments


03 August 2010



aritu..
aku ter'blur' biler terjumpe ngan dia...
pastu rase sedih..
xtau nape...
tp sejujurnyer...aku rindu dia...
dn di majlis itu...
aku rase sedikit cemburu...
dn kebelakangan ni, aku asyik tingat kt dia...
biarlh rase ini beku dlm ati...
tp biler difikir-fikir blk, aku mmg x padan ngan dia...
aku kn kampong hahaaa
pastu bengong sket hehe
(bisik: beza tol aku ngan awek tu)

ni plak..
aku sgt bersyukur ada sorang kwn yg bg sket rezki
trima kasih...
klau ada lg mau di tlg...bgtau yer huhu

tp yg penting skang ni...
aku slalu sgt letih...
nk kata x cukup tido...
aku rase aku tido 6 or 7 jam sehari...
nk kata byk mkn pn x...
tgk ni, dh makin kuwus...
xtau lh nape haisshhh...
atau sbb keje yg semakin sgt bz skang ni...
keje 6 ari seminggu...
730am to 730pm...
mmg penat sket laaa...
seb baik biler blk umah ada housemate yg ceriakn suasana..
klau ada nurul tu...mmg meriahlh umah...
dok bahan ngan dia hehe

ngan Am...
Alhamdulillah...
kami sgt bahgia...
wlau ada dugaan yg dtg...
kdg2 mmg tertekan...
tp skejap jer...
pastu ok jer hehe
plg best...dpt masak utk dia..
soooooo sweeeeeeettttt hahahahaaaa

5hb ogos ni birthday Am...
tp dh jadik cmni...
adiah ditangguhkn dulu...
aku plan nk bg jam...
tp, sori dia...terpakse..
kamis ni syg belanjer mkn jer k *wink*

aku dh lama x call ibu..
ibu tu maknanyer mak Am...
bakal ibu mertua ku huhu
bkn xnk call...
tp mesti ibu tanyer nape anak dia dh lama x blk...
aku x smpai ati nk nipu...
biarlh dulu kot...
bile mende ni dh settle,, bru aku call..
kdg2 aku takot jugak ibu salah paham..
dh ada tunang, anak dia x reti2 nk blk kg plak..
cuma yg nasib baik sbb ibu byk undangan...
slalu bz...xde kt umah jer...
moga ibu x fikir bkn2...
maafkn sya yer ibu...

ok lh...
nk g mkn lh wlaupn dh bosan ngan makann kt cafe tu huhu
x mkn kang, lapo plak...
pd yg sudi membaca...
sesungguhnyer aku syg kamu smua :)


*berpisah dgn yg dicintai...bahgia bersama yg disayangi*


Oyin happy
7:18 AM

0 comments


30 July 2010



mau pindah seremban


Oyin happy
5:01 PM

0 comments


28 July 2010



aku agak lega sket...
surat dh anta n ada sokongan lg...
moga2 dpt lh kn...

thanks 2 bard yg bantu create surat....
abg zul yg tlg bg idea....

sori wat kwn2 yg ajak kuar...
mmg aku x dpt join kali ni...
gaji aku kna bahgi 2 huhu

pd mula mmg aku rase tertekan...
tp just 3-4 ari jer...
pastu aku ok...
life kami pn sntiasa hepi...
yg plg best....hakikatnyer ati aku tenang..
psl duit tu...bkn ler hal besar sgt...
pndai2 ler jimat...yer x?

x ramai yg tau...
yg kt sini pn blom smua yg tau...
yg tau tu jgn lh kecoh2kn...
ksian pakwe aku tu nnti *senyum*
cuma yg aku bgtau kt si dia, hanny n shitah (housemate aku)..
thanks utk mereka kerna amik brat...
especially housemate aku...
aku serba salah lak bgtau kt shitah...
shitah byk membantu dr segi makann...
bile aku nk byr...dia xmo duit...
aku rase segan lak...
aku cite bkn nk simpati...
cuma kna trus trang sbb aku x bole belanja byk sgt utk umah tu...
dh lh nk pose & raye lg..
dn aku rase x perlu cite kt sesape lg wat mase ni...
tgk pd jwpn dulu...

byk nk cite tp terlalu bz ngan keje skang ni..
sgt2 bz smpai nk tido pon x tnang...
pk keje keje keje hahahaa

*apa guna sebut psl tuhan ari2 sedangkn ati kamu x bersih terhadap manusia*


Oyin happy
7:21 AM

0 comments


20 July 2010



dia ajak ke majlis itu...
aku mmg ske utk join...
tp mase skang, aku mna ada duit...
nk byr yuran, tambang, mkn minum dn baju pn kna beli gak...
dia kata sponsor...
tp klau dia kata sponsor 100% leh arr aku pk2 lg...
ni klau aku kata ok,tp kang dia sponsor yuran jer, aku nk carik duit kt mna utk belanja2 lain..
lgpn x baik lh kn aku mintak sponsor smua...

dh lh aku ada masalah besar...
klau aku ada duit...mmg aku join utk tenangkn kpala ni...
dh lama aku gi bercuti...
haishhh

dia kecewa...
tp aku sgt2 mintak maaf...
ingin jugak berjumpe...
tp apa bole buat...
aku x mmpu...

*syg aku bkn bole dinilai dgn prbuatan....tp dr hati*


Oyin happy
7:27 AM

0 comments











me


Norrin Esa
18 yrs old
Johore
27 Jan

count website hits


sing


shoutt




friends

KIeN_sHEm
AGus
FAiz
Buttet
Inspektor
Bro MeGAt
IntaN
She
cHi
cHa
Molly
WaNa
MAYa
ZaNa_ApaU
ELina
AIenz
Padli
Idaz
WiSHA
AYAng AZli
Nisa
Akim MK
Anieza
Adik
Bigone@Wan
Dean
Mr Aries
My Kazen Lens
chedet

Credits



History

May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
October 2010