haPPy....
31 May 2010



kamu tipu sya??
atau
kamu tipu dia org??
atau
kamu silap cite??


Oyin happy
9:13 AM

0 comments


22 May 2010



aku tgk events kt fb td...
ada dinner vf kt penang...
bestnyer...
aku ske klau dpt pakai pakaian cntik2 dn pelik sket hehe
mmg rase nk pegi tp terpakse tahan laaa....
aku tau tunang aku x melarang...
tp duit byk nk guna skang ni kn...

*cukuplh stakat org panggil ko mak datin kt ofis ni muahahahaaa*


Oyin happy
5:07 PM

0 comments




kecewa
aku sgt2 kecewa
pd 14 mei
aku dh tau pd 18 mei airasia akan wat promosi free seat...
tp 18hb hingga 20hb aku exam KPSL...
so, 21hb bru aku dpt survey tiket flight..
aku ingat mau beli tiket flight ke Kota Kinabalu pd ujung bln 2 tahun dpn...
tp bile cek...
smua tiket dh naik harge....
kwn aku try gak belikn...tp asyik jem jer website tu...
kali ni aku gagal berebut free seat...
tetiap tahun dpt tp kali ni xde rezki *sob sob*
yg lebih frust lg..
sebenarnyer aku mau beli tiket tu utk honeymoon aku..
dn smbil jmpe dn kenalkn suami aku kt pak usu...
coz aku tau dia xkn dtg wedding aku nnti...
xpe lh...
x kesah kt mna2 jer lh honeymoon nnti...*senyum*


*Nabi Muhammad SAW pernah bersabda:” Tidak ada seorang pun di antara kalian dipandang beriman sebelum ia menyayangi saudaranya sesama Muslim seperti halnya ia menyayangi dirinya sendiri.”*


Oyin happy
1:06 PM

0 comments




sukar ataupun tidak
aku terus memendam rasa
ingin sekali aku pergi bawa diri
tapi ke mana arah...


Oyin happy
12:38 AM

0 comments


21 May 2010




arini besday awak...
HAPPY BIRTHDAY AWAK!
hope idup awak sentiasa bahgia
nk celebrate xkn nk mintak birthday boy dtg plak kn...
wish jer cukup lh ek hehe
dulu ada plan nk wat surprise tp terpakse batalkn hehe *wink*

* * * * * * *

3 ari aku exam...
so 3 ari aku aku ada kt umah...
exam kn pagi jer huhu.
dn 3 ari aku masak...
1 ari 3 lauk aku masak...
dn aku bg utk Am skali...
Am kata sedap dn terbaik hehe..

rindu kt Am..
lama x deting hehe
jmpe jap jer mase bg lauk...
sayang seh..


*watpe kamu syg dia sdgkn dia lsg walau sket pn tak syg kamu...sbb duit?? betul senang kah idup kamu nnti...atau nnti ati kamu terseksa...cari lh org yg cintai kamu dn kamu juga ada perasaan syg padanya...bkn pilih yg mencintai kamu....tp si dia xde rase syg...sebaliknya rase kamu adlh menyusahkn...kerna memilih kamu adlh kerna simpati...*

*ada mende nk ckp aritu...tp x smpai ati...bkn xmau jmpe...tp skang, lupakn jer k...n ske lh bile gaduh coz kamu akn byk ckp...byk dpt sms kamu...syoknyer hehe*


Oyin happy
7:24 AM

0 comments


14 May 2010



aku benci klau aku dh trangkn tp org tetap anggap aku tipu...
aku x ske nipu dn bkn kaki kencing arr!


Oyin happy
4:47 PM

0 comments


06 May 2010



aku x mintak rase tu ada dlm ati ni


Oyin happy
2:36 PM

0 comments











me


Norrin Esa
18 yrs old
Johore
27 Jan

count website hits


sing


shoutt




friends

KIeN_sHEm
AGus
FAiz
Buttet
Inspektor
Bro MeGAt
IntaN
She
cHi
cHa
Molly
WaNa
MAYa
ZaNa_ApaU
ELina
AIenz
Padli
Idaz
WiSHA
AYAng AZli
Nisa
Akim MK
Anieza
Adik
Bigone@Wan
Dean
Mr Aries
My Kazen Lens
chedet

Credits



History

May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
October 2010